5 BASIT TEKNIKLERI IçIN C# OBJECT KULLANıMı

5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

Blog Article



Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere etapı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut öteki giriş aygıtlarıyla metanetli girebilir ve bu metinleri programın son kalan kısmında kârleyebilirsiniz.

Internal: Kontrol, salt aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, denetçiün erişimi hudutludır ve yalnız aynı derlemedeki sair sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

SuggestAppend= Hem aşağı açılan listeyi gösterir, hem de makaslamaklan harflere uyan ilk kelimenin kalanını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

GenerateMember: Button muhtevain dizayn zamanında bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının prezantabl bir şekilde yerleştirilmesi ve düzenleme edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca cevap verebilir.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape derslikında virtual olarak C# Object Kullanımı tanılamamlanan ve MyCircle dershaneında override edilen metottur.

Erişilebilirlik: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini karşılamak için gerekli mesleklevselliği sağlar. Bu, uygulamanızın engelli kullanıcılar bağırsakin daha erişilebilir olmasını katkısızlar.

Kısaca protected elemanlar sadece o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler bile kullanılmazlar.

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir klasın verileri ve davranışı devraldığı bir taban dershane

Ancak hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi muhtevain kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Adidaki erişim değsoruntiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne derece erişilebilir bulunduğunu belirtirsiniz:

Class seviyesinde tanılamamlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Zaruri mesleklemler, Student dershaneında bünyelıyor.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama konuleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları tuzakır ve varsayılan olarak None kıymetini bağırsakerir.:

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve yerine Interface kırversiyon. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this page